Minimalist Amsterdam Apartment With Lots Of Open Space

Minimalist Amsterdam Apartment With Lots Of Open Space

This apartment in Amsterdam is a renovation project by Mamm Design for a maisonette unit in an 85 year old house for a family of four. Since they didn’t grow up in Amsterdam, where they have a lot of cloudy weather, their request was to have maximum sunlight in the house. The kitchen, bathroom and toilets are packed into the tower using the existing pipe box. The kitchen, bathroom and toilets are packed into the tower using the existing pipe box. The designers took away the stairs, walls, and part of the upper floor slab to allow sunlight to spread throughout the house, and the family was connected as they wanted at the same time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.