House Designed To Maximize The Feeling Of Spaciousness

House Designed To Maximize The Feeling Of Spaciousness

This large house in Valencia, Spain was designed by Fran Silvestre Arquitectos with the desire to maximize the feeling of spaciousness. The building is being developed along the southern and western boundaries of the property which, together with the elements of urbanization of the site, form a kind of atrium, the diagonal flight of which leads to a distant vision of the Sierra Calderona. Many rooms have floor-to-ceiling windows that allow you to enjoy these views of the reflected water in the pool. These rooms are very spacious and white walls only make them look bigger than they are. Many lighting fixtures are built in, which thanks to the better light distribution also helps make rooms look larger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.